Hotel España

Dobro došli u Hotel España

Doručak je uključen za sve aranžmane. Kontinentalni, vegetarijanski i samouslužni.

Smještaj u Hotelu España

Otkrijte smještajne jedinice našeg Hotela, koje će Vam pružiti nesvakidašnji ugođaj boravka u okruženju koji odiše jedinstvenom elegancijom i stilom. Spoj modernog enterijera i dizajna, umirujućih pastelnih boja, sa najsavremenijom tehnologijom, pružiće Vam prijatno mjesto za odmor, nakon poslovnog dana ili istraživanja našeg grada.

Lokacija Hotela España

Naša lokacija posebno je atraktivna zbog blizine olimpijskih planina Jahorine i Bjelašnice, Igmana i Trebevića, gdje su 1984. godine održane XIV Zimske olmpijske igre. Taj festival mladosti i sporta ušao je u istoriju olimpijskog pokreta.

Proljeće je tu!

Dragi gosti,

Bliži se Prvi maj, želimo da Vas podjsetimo da ćete uživati u udobnosti našeg Hotela, te provesti naljepše trenutke sa namilijima. Sigurni smo da ćete, na jednoj od četiri planinske ljepotice, koje nas okružuju, upotpunosti se prepustiti prvomajskom prazniku i napuniti baterije za nove radne pobjede.

Nova Web Stranica

S ponosom vas obavještavamo da je postavljena naša nova web stranica. Stranica omogućava gostima i posjetiocima jednostavan uvid u ponudu Hotela España, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama. Responzivni dizajn prilagođen je računarima, tabletima i mobilnim telefonima.