O Nama - Hotel España

Spoj modernog enterijera i dizajna, umirujućih pastelnih boja, sa najsavremenijom tehnologijom, pružiće Vam prijatno mjesto za odmor.

Hotel España Vas Očekuje

Vrhunski opremljen, novoizgrađeni hotel España sa 4 ****, nalazi se u centru grada Istočno Sarajevo, odiše udobnošću i luksuzom. Naša izuzetna ponuda smještaja obezbjeđuje jedinstveni dizajn i neprevaziđenu udobnost.

Potpunom užitku doprinjeće savremeni enterijer hotela, uređen po evropskim standardima. U prilog zavidnoj lokaciji ide i pogled iz našeg hotela koji se pruža kako prema dvorani tako i prema stadionu “Slavija”.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se Međunarodni aerodrom Sarajevo na udaljenosti 2 km. Samo 10 minuta vožnje dijeli Vas od centra Sarajeva, starog dijela grada Baščaršije, gdje se nalaze gotovo sve glavne istorijske i kulturne znamenitosti.

Pored Jerusalema, Sarajevo je jedini grad na svijetu u kojem se Katolička katedrala, Pravoslavna crkva, Džamija i Jevrejska sinagoga nalaze skupa na površina manjoj od jednog kvadratnog kilometra.

O nama
Ponuda Hotela España

Ponuda Hotela España

Hotel “Espana” je novootvoreni hotel u centru grada Istočno Sarajevo, na udaljenosti od centra Sarajeva oko 7 km. Raspolaže sa 35 soba od kojih svaka soba posjeduje zasebno kupatilo u kojima se nalaze sve toaletne potrepštine, a koje su za naše cijenjene goste besplatne.

Sobe odlikuje besprijekorna čistoća, kao i antialergijska posteljina u cilju zaštite i udobnosti naših gostiju. Besplatna usluga bežičnog interneta dostupna je u cijelom objektu.

Ovaj hotel, kategorisan sa 4 (četiri) zvjezdice, nudi i određene poslovne pogodnosti kao što je sala za konferencije sa kapacitetom od oko 40 mjesta, uz mogućnost modifikacije, prema potrebama gostiju. Takođe, hotel sadrži i jedan Predsjednički apartman koji se izdaje u dogovoru sa menadžmentom hotela.

U svim smještajnim jedinicama nalaze se telefoni sa direktnom vanjskom linijom. Enterijer odlikuje istančan ukus i prvoklasni kvalitet.

Našim gostima dostupan je vešeraj u sklopu hotela gdje će im izaći u susret naše ljubazno osoblje.

Besplatan doručak poslužuje se svako jutro u specijalizovanoj sali za doručke. Svim posjetiocima našeg objekta omogućen je i besplatan parking.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti recepciji našeg hotela koja je dostupna 24h na dan.

Neke od korisnih informacija o udaljenosti objekata u odnosu na Hotel España:

Aerodrom – 5 km Jahorina – 25 km
Apoteka – 30 m Banka – 200 m
Dom zdravlja – 250m Restoran – 150 m

Hotel España Newsletter