Smještaj u Hotelu España

Otkrijte smještajne jedinice našeg Hotela, koje će Vam pružiti nesvakidašnji ugođaj boravka u okruženju koji odiše jedinstvenom elegancijom i stilom.

Jednokrevetna Soba

Ova moderno nameštena i klimatizovana jednokrevetna soba sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Dvokrevetna Soba sa Zasebnim Krevetima

Ova moderno nameštena i klimatizovana dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom

Ova moderno nameštena i klimatizovana dvokrevetna soba s bračnim krevetom sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Dvokrevetna Soba sa Zasebnim Krevetima sa Balkonom

Ova prostrana, moderno nameštena i klimatizovana dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima ima namešten balkon. Sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom sa Balkonom

Ova moderno nameštena i prostrana dvokrevetna soba s bračnim krevetom sadrži klima-uređaj, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Trokrevetna Soba sa Balkonom

Ova moderno nameštena i klimatizovana trokrevetna soba sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Četvorokrevetna Soba sa Balkonom

Ova moderno nameštena i klimatizovana četvorokrevetna soba ima namešteni balkon. Sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Sve sobe i studio apartmani opremljeni su visokokvalitetnim, antialergijskim i antibakterijskim madracima, kontrakt podnim podlogama što ispunjava sve evropske standarde. Za sigurnost naših gostiju u svim sobama se nalazi se protivpožarni S. O. S. alarmi i detektori dima

Sobe posjeduju: LCD, klima uređaje sa mogućnošću induvidualnog korištenja, segment sa udobnom garniturom za sjedenje koja garantuje odmor i opuštanje., telefon, Wi Fi, tuš kabine, bidee, fen za kosu.